RAHSIA ISTERI KEMBALI DARA

Best Seller Beauty Product! Get Online Here!!

MOLLY BB DOLL CREAM

Apa itu MOLLY BB DOLL CREAM ?
Berbeza dengan foundation lain, MOLLY BB DOLL CREAM bukan sahaja krim asas solekan yang tahan lama malah ia mampu menutup cela secara keseluruhan, mengecilkan pori2 terbuka dan mengurangi kesan parut secara lembut dan semulajadi agar kulit kekal sihat dan terawat walau pun anda sedang mekap Ia juga bertindak sebagai agen anti penuaan, membantu merawat jeragat dan kedutan halus serta lingkaran gelap di bawah mata. Ia sesuai dengan pelbagai jenis kulit, termasuk kulit sensitif.
Mempunyai 2 pilihan warna menawan mengikut kesesuaian kulit pemakai..
 
 
 
 
Formula yang Diperbaharui dengan Kandungan Sweet Almond Oil 
 
 
Pelembab :
  • Badam berupaya memerangkap kelembapan pada kulit dan mengekalkan kelembapan pada setiap masa.
Anti-Radang :
  • Minyak badam terbukti berkesan merawat alahan kulit dan keradangan. Ia turut melegakan luka-luka kecil dan jangkitan kulit lain.
 
Anti Penuaan :
  • Minyak badam mengandungi vitamin yang membantu melambatkan kemunculan kedut dan merawat kesan hitam di bawah mata.
 
Pelindungan UV :
  • Sinar ultraungu yang berbahaya menyebabkan kedutan , selaran matahari , penuaan dan kanser kulit. Minyak badam boleh membantu membaiki kerosakan disebabkan oleh pendedahan matahari
Keistimewaan MOLLY BB DOLL CREAM
 
  • Tidak berminyak dan tahan hingga 18 jam!
  • Semua dalam satu krim. Tidak perlu lagi pelembab, krim jerawat, pelindung UV dan krim pencerah lain untuk wajah
  • Penambahan KOLAGEN membantu kulit anjal dan tegang sentiasa.
  • Mengandungi GLUTATHIONE untuk mencerahkan kulit
  • Bertekstur halus. Hanya sedikit calitan mampu menyamaratakan tona kulit, dan tampil segar bermaya.
  • Mengekalkan kelembapan kulit yang optimum, mengurangi minyak, jerawat, parut dan kesan penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat.
  • Anjalkan kulit, kurangi lingkaran gelap dan kantung di bawah mata.
  • Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
  • Anti rekahan dan anti penuaan.
  • Tidak perlu pakai bedak untuk kesan glowing.
  • Membantu kecilkan pori-pori terbuka dan rawat tekstur kulit.
  • Wajah tampak natural tanpa makeup tebal.
  • Sesuai untuk kegunaan harian dan makeup pengantin.
  • Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
  • Mempunyai SPF50 untuk pelindungan UV, punca kulit rosak, kering dan kusam.
Cara Guna MOLLY BB DOLL CREAM
  • Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu. 
  • Kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). 
  • Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. 
  • Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya. 
  • Jimat, cepat dan memudahkan.
  • Cuci dengan span basah atau mekap removal untuk membersihkan wajah.
Kandungan MOLLY BB DOLL CREAM : 
Sunblock SPF50++, Collagen, Sweet Almond Oil, Titanium Dioxide, Alumina, Triethoxycaprylylysiline, Diisostearyl Malate, Petrolatum, Bis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone, Cocyl Adipic Acid/Trimethylolpropane Copolymer, Phenylpropyl-Dimethylsiloxysilicate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenyl Trimethicone, CI 77492, Simethicone, Mica, Aminopropyl Dimethicone, Triacontanyl PVP, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Silica, Iron Oxides, Talc, Microcrystalline Wax, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax, Beeswax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ozokerite Wax, Butyl Methoxydibenzoylmethane, CI 77499, Triethoxycaprylylsilane, Tocopheryl Acetate, BHT, Gold, Methylparaben, Propylparaben.

KANDUNGAN MOLLY BB DOLL CREAM : 10 GM / JAR 


PILIHAN:
SOFT LIGHT
SWEET BEIGE 

HARGA MOLLY BB DOLL CREAM
HARGA PASARAN : RM55 (SM), RM60 (S/S)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM50 (SM), RM55(S/S) 




PILIHAN:
SOFT LIGHT
SWEET BEIGE 

HARGA MOLLY BB DOLL CREAM
HARGA PASARAN : RM55 (SM), RM60 (S/S)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM50 (SM), RM55(S/S) 

BERMINAT?? NAK ORDER?? CARANYA? MUDAH SAJA
SMS / WHATSAPP KE 0172761330 
NYATAKAN "NAMA BARANG"
KUANTITI BARANG "1"
POS KE "SEMENANJUNG/ SABAH SARAWAK" 
ATAU "FREE POS" (jika dinyatakan FREE POS)
KEMUDIAN
tunggu reply total kos termasuk kos pos, dan detail bank untuk pembayaran

Mini Benefit 3 In 1

Benetint dan Posie Tint-Untuk kegunaan bibir sebagai liptint dan pipi sebagai blusher
High Beam-Menampakkan hidung mancung dan sebagai concelar
*menampakkan muka berdimensi
*menaikkan tulang pipi, tulang kening, hidung dan sebagai highlight.
*Sekali dah apply, muka akan kelihatan sangat photogenic di dalam setiap gambar!

Yang penting still maintain natural dan sesuai untuk semua warna kulit, tak kira yang berkulit cerah, sawo matang atau gelap. Mekap kita akan nampak lebih menyerlah, shining dan glowing. (HIGH BEAM).
 
RM30(SM) / RM35(SS) TERMASUK POSTAGE

BERMINAT?? NAK ORDER?? CARANYA? MUDAH SAJA
SMS / WHATSAPP KE 0172761330 
NYATAKAN "NAMA BARANG"
KUANTITI BARANG "1"
POS KE "SEMENANJUNG/ SABAH SARAWAK" 
ATAU "FREE POS" (jika dinyatakan FREE POS)
KEMUDIAN
tunggu reply total kos termasuk kos pos, dan detail bank untuk pembayaran

NYX SOFT MATTE LIP CREAM

CIRI - CIRI NYX SOFT MATTE LIP CREAM:
  • BANYAK PILIHAN COLOR (WARNA / SHADES) YANG SANGAT CANTIK
  • TEXTURE YANG RINGAN
  • MATTE FINISH
  • BAU YANG WANGI
  • LONG LASTING 5-6 JAM
  • APLICATOR YANG LEMBUT,TIDAK COMOT
  • MUDAH DI PAKAI DAN CEPAT MERESAP PADA BIBIR
  • TIDAK MELEKIT,TIDAK MELEKAT PADA GELAS
  • SIMPLE PACKAGING MUDAH DI BAWA KE MANA MANA
 
ANTARA REVIEW PENGGUNA NYX SOFT MATTE LIP CREAM:
Applicator dalamnya berbentuk daun dengan 180' fleksibiliti. Mudah untuk digunakan dan disesuaikan dengan bentuk bibir yang kecil di hujungnya. Applicator yang lembut dan tidak comot bila di gunakan dan tak perlu ambil masa lama untuk apply di bibir. Sekali sapu je dia macam meresap di bibir.
Paling best sebab bau dia wangi, tak melekit dan tak mudah melekat pada gelas bila minum. Soft Matte Lip Cream tak kan buat bibir korang kering tapi akan memberikan kesan dry pada bibir. Kalau dah camtu of courselah long lasting. Cuma lepas makan yang heavy tu kena touch up sikit la bagi kemas kan sebab dah lap mulut kan. Nak solat pun mudah je nak hilangkan pun.
 
--------------------------------------------------
 
Apa yang BEST sangat dengan NYX SOFT MATTE LIP CREAM nih ? Kalau korang nak tahu.... Intan suka gile ngan Color Lips nih heheh...Malah dari segi Texture plak memang ringan & matte finish...
 
Harga Termasuk Postage : 
1 Pcs : RM25 (SM) ; RM30 (SS)
BERMINAT?? NAK ORDER?? CARANYA? MUDAH SAJA
SMS / WHATSAPP KE 0172761330 
NYATAKAN "NAMA BARANG"
KUANTITI BARANG "1"
POS KE "SEMENANJUNG/ SABAH SARAWAK" 
ATAU "FREE POS" (jika dinyatakan FREE POS)
KEMUDIAN
tunggu reply total kos termasuk kos pos, dan detail bank untuk pembayaran

PORTABLE MINI SEWING MACHINE 4 IN 1 (MESIN JAHIT MINI)

PORTABLE MINI SEWING MACHINE 4 IN 1 
(MESIN JAHIT MINI)
Mini sewing machine 4 in 1. Practically convenience & big value



======
Features
======
*Comes pre-threaded and ready to use.
*Sews in a durable chain locking stitch.
*Mini size, light and with good space for guiding sewing cloth by hand power alloy gears inside to guarantee long time use.
*Large spool can be used with rewinding device for easy replacement of bottom bobbin.
*With pedal for easy foot control.
*Ac / Dc operation. Requires 4"aa'batteries or as adapter (Battery not included).
*With two speed control.
*The light in the sewing machine head can illuminate your sewing when more light needed.
*Sew the sleeves easily

====================
4 in 1 Sewing Machine includes:
====================
4 x Metal bobbins
1 x Metal Bobbin fitted in the machine
1 x Foot pedal
2 x Needles (One in machine & 1 Extra)
1 x Needle threader
1 x Bobbin pin

Size: 7.6 x 4.5 x 8.2 inches.
Weight: 1.0 kg

Our price : RM70
Additional poslaju RM10 (Semenanjung) / RM15 (Sabah/Sarawak) 

BERMINAT?? NAK ORDER?? CARANYA? MUDAH SAJA
SMS / WHATSAPP KE 0172761330 
NYATAKAN "NAMA BARANG"
KUANTITI BARANG "1"
POS KE "SEMENANJUNG/ SABAH SARAWAK" 
ATAU "FREE POS" (jika dinyatakan FREE POS)
KEMUDIAN
tunggu reply total kos termasuk kos pos, dan detail bank untuk pembayaran

TUPPER CABINET 6 CUBES + 2 SHOE RACK

TUPPER CABINET 6 CUBES + 2 SHOE RACK


This DIY cube? shaped versatile a is organizer allows you to build and freely to fit different storage needs. Featuring a smart design that will help you tackle even the problems, storage daunting affordable cube organizer easily arranged, with closure panels and assembly pieces accommodate your expanding needs.This storage saving organizer/closet is for the kid’s room, garage, office, or anywhere else. The stylish storage saver will allow discover space you never even knew you had.

1. Storage cubes used for usage.
2. DIY goods assemble without any tool
3. Each cube stands for 10 kgs
4.easy storage
5. Frosted plastic PP panel
6. Many colors available
7. Can store clothes, shoes, kids toys and so on, DIY storge cabinets, easy assemble without any tools.



TUPPER CABINET 6 CUBES + 2 SHOE RACK
Specification:

vibrant and colorful
extremely flexible
highly customizable
hassle free installation
material: resin + metal frame. Eco-friendly, non-toxic, formic-acid free
one cube can hold up to 10 kg
portable
waterproof, washable

TUPPER CABINET 6 CUBES + 2 SHOE RACK

CONSISTS OF:

45 x 35 x 35cm x 6 compartments
45 x 17 x 35cm x 2 compartments
6 large doors
2 small doors
30 snaps
6 door stoppers
1 cloth rod

TUPPER CABINET 6 CUBES + 2 SHOE RACK
 AVAILABLE DESIGNS:

Daisy green
Daisy pink
Daisy red
Daisy blue


* While placing an order please specify which design you choose.


RM170
(NOT INCLUDE POSTAGE)
   
BERMINAT?? NAK ORDER?? CARANYA? MUDAH SAJA
SMS / WHATSAPP KE 0172761330 
NYATAKAN "NAMA BARANG"
KUANTITI BARANG "1"
POS KE "SEMENANJUNG/ SABAH SARAWAK" 
ATAU "FREE POS" (jika dinyatakan FREE POS)
KEMUDIAN
tunggu reply total kos termasuk kos pos, dan detail bank untuk pembayaran
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...